Kategorije

Arhiv

Izobraževanje

IŠČEMO KANDIDATA/-KO ZA PROJEKT PROSTOVOLJSTVA V ŠPANIJI

  • 30 septembra, 2020

PiNA Terminal, v sodelovanju s partnerji iz Španije, išče kandidata/-ko za devetmesečni projekt prostovoljstva v Španiji.

Dogodki

V KOPRU IZVEDLI ZAKLJUČNI DOGODEK PROJEKTA ARTEM

  • 30 septembra, 2020

V sredo, 23. septembra 2020 smo se v Zeleni dvorani Obrtno-podjetniške zbornice Koper srečali s strokovnimi delavci, ki s svojim delom prihajajo v stik s posamezniki z migrantskim ozadjem in predstavniki migrantskih skupnosti, na dogodku “Povezana in vključujoča skupnost.”

Obvestila

V PRIJETNEM IN HISTORIČNEM AMBIENTU OTVORILI CIKEL POGOVORNIH VEČEROV CAFÉ EVROPA

  • 23 septembra, 2020

Včeraj, 22. septembra 2020, smo v prijetnem in historičnem ambientu nekdanje kavarne Loggia, z Boštjanom Videmškom (novinarjem in pisateljem) in prof. Lučko Kajfež Bogataj (klimatologinjo in Nobelovo nagrajenko) otvorili nov cikel pogovornih večerov Café Evropa. Tokrat na temo okolja in podnebnih sprememb.

Obvestila

RAZISKAVA O POTREBAH PO KREATIVNOSTI V GOSPODARSKEM SEKTORJU

  • 21 septembra, 2020

V letu 2019 smo na PiNI začeli izvajati projekt RUK (mcruk.si). Gre za mrežo centrov raziskovalnih umetnosti in kulture, ki deluje na presečišču umetnosti, znanosti in tehnologije. V sklopu projekta, skupaj s partnerji KIBLO in Delavskim domom Trbovlje, razvijamo inovativne produkte in storitve za humano tehnologijo prihodnosti.

Obvestila

ZADOVOLJSTVO Z INFORMIRANJEM STIČIŠČA ISKRA

  • 18 septembra, 2020

V sklopu Stičišča NVO Istre in Krasa – ISKRA smo pripravili vprašalnik o zadovoljstvu z informiranjem. Kot stičišče si namreč želimo nuditi kakovostno in celovito informiranje za nevladne organizacije v Obalno-kraški regiji.

Dogodki

CAFÉ EVROPA: POGOVORNI VEČER Z BOŠTJANOM VIDEMŠKOM IN PROF. LUČKO KAJFEŽ BOGATAJ

  • 14 septembra, 2020

Po poletnem premoru se vračamo z novo serijo pogovornih večerov Café Evropa.

Dogodki - Izobraževanje

SERIJA DELAVNIC: GIBANJE IN/JE ZDRAVJE

  • 14 septembra, 2020

V sklopu projekta Social Innovators in skupnostnega prostora SI HUB, organiziramo novo serijo brezplačnih delavnic z naslovom »Gibanje in/je zdravje,« ki jih bomo izvajali vse od 24. septembra do 22. oktobra 2020.

Dogodki

SREČANJE »POVEZANA IN VKLJUČUJOČA SKUPNOST«

  • 9 septembra, 2020

V sredo, 23. septembra 2020, vabimo na srečanje »Povezana in vključujoča skupnost«, ki bo v Zeleni dvorani Obrtno-podjetniške zbornice Koper, Staničev trg 1, potekalo od 10. do 14. ure.

Dogodki

KREATIVNA ISTRA V MONFORTU

  • 9 septembra, 2020

Občina Piran in Zavod za varstvo kulturne dediščine Slovenije, 12. septembra 2020, na dan industrijske dediščine, v Portorožu organizirata celodnevni dogodek “Kreativna Istra v Monfortu,” namenjen vsem, ki bi želeli doživeti kulturni utrip prostora, ki v zadnjem času postaja stičišče kulturnih in kreativnih industrij. Sodelovali bomo tudi mi. 

Dogodki

DELAVNICA AQUA_FORENSIC AT THE ADRIATIC GARDEN

  • 8 septembra, 2020

Ta petek, 11. septembra 2020, bomo ob 11. uri v naših prostorih izvedli sila zanimivo delavnico, ki jo bosta vodila Robertina Šebjanič in Miha Godec – aqua_forensic at the Adriatic Garden. Delavnica bo na interaktiven način izpostavila problem očem nevidnih onesnaževalcev vode.