Kategorije

Arhiv

Dogodki

SPREMENI TOK: V HEKI IZVEDLI DELAVNICO O BIOMATERIALIH

  • 27 oktobra, 2022

V zadnjem času ste najverjetneje zasledili, da v HEKI premišljamo uporabno vrednost biomaterialov iz gostinskih in drugih odpadkov. Med drugim oklepov rakov.

Dogodki

SPREMENI TOK: VEČERNI FILM Z RAZPRAVO

  • 27 oktobra, 2022

Pridružite se nam na ogledu dokumentarnega filma Ena za reko: Zgodba Save, ki si ga boste lahko ogledali v čudovitem naravnem rezervatu Škocjanski zatok. Po projekciji bo sledila razprava na temo okoljevarstva.

Dogodki

SPREMENI TOK: V HEKI IZVEDLI DELAVNICO O ZVOČNEM ONESNAŽEVANJU MORJA

  • 20 oktobra, 2022

V sklopu projekta Spremeni tok smo v laboratoriju HEKA, v sredo, 19. oktobra 2022, izvedli drugo delavnico za srednješolke in srednješolce. 

Obvestila

SPREMENI TOK: LETOS PONOVNO Z DELAVNICAMI ZA ŠOLE

  • 19 oktobra, 2022

Veseli nas, da na PiNI letos ponovno izvajamo projekt Spremeni tok, s katerim skozi informativno-izobraževalne aktivnosti ozaveščamo o podnebnih spremembah in trajnostnem razvoju na inovativen in predvsem izkustven način.

Dogodki

Novi horizonti: generacije, umetnost in teme prihodnosti

  • 19 oktobra, 2022

Novi horizonti je mednarodni simpozij, ki tematizira prihodnost umetnosti v novem tisočletju, v perspektivi multimedijskega in interdisciplinarnega sodelovanja ter ustvarjanja. Simpozij bo v Galeriji Monfort, v petek, 21. 10. 2022 in v soboto, 22. 10. 2022. Program bo potekal v živo, v obliki predavanj in pogovorov z domačimi in mednarodnimi gosti, z uveljavljenimi umetnicami, avtorji, docenti, akademiki …

Izobraževanje - Obvestila

IZOBRAŽEVANJE ZA NVO: PRIDOBITNA IN NEPRIDOBITNA DEJAVNOST

  • 19 oktobra, 2022

Vabimo vas na novo izobraževanje v okviru cikla izobraževanj KUL-turni sk-OK. Spoznali boste opredelitev in načine izvajanja nepridobitne in pridobitne dejavnosti, pogoje za opravljanje pridobitne dejavnosti in posledice opravljanja pridobitne dejavnosti.

Izobraževanje - Obvestila

VABILO NA DIGIJAVNO 2022: VKLJUČITE JAVNOST V SVOJE PROCESE – DIGITALNO!

  • 14 oktobra, 2022

V sklopu EUROPE DIRECT Koper-Capodistria, informacijske točke Evropske komisije, smo razvili serijo treh delavnic, namenjenih spoznavanju z digitalnimi orodji in praksami za učinkovito vključevanje javnosti in naslavljanje tematik, pomembnih za skupnost.

Dogodki

VABILO NA SESTANEK NEVLADNIH ORGANIZACIJ ZA SODELOVANJE PRI ŠOLI ZA ŽUPANE

  • 13 oktobra, 2022

V sklopu Stičišča ISKRA vas vljudno vabimo na Sestanek nevladnih organizacij za sodelovanje pri Šoli za župane, ki se ga lahko udeležite v torek, 18. oktobra 2022, ob 17. uri, ali v sredo, 19. oktobra 2022, ob 10. uri, na spletni platformi Zoom.

Obvestila

S PROJEKTOM BIHUB SMO OPOLNOMOČILI PODJETNICE V BOSNI IN HERCEGOVINI

  • 12 oktobra, 2022

S koncem tedna se zaključuje razvojni projekt ženskega podjetništva v Bosni in Hercegovini, ki nosi naslov BiHUB (www.bihhub.org). Gre za projekt, ki je v zadnjih dveh letih pisal dobre zgodbe na področju opolnomočenja žensk v BiH preko spodbujanja ženskega podjetništva ter zagotavljanja njihovega vključevanja v procese odločanja. V zadnjih letih je bilo žensko podjetništvo namreč …