Kategorije

Arhiv

Izobraževanje - Obvestila

IŠČEMO OSEBI, KI BOSTA OBISKALI USPOSABLJANJE NA FINSKEM IN Z NAMI RAZVIJALI IDEATONE ZA MLADE

  • 14 septembra, 2023

Želiš pridobiti nove veščine, znanja in izkušnje na področju organizacije dogodkov? Imamo priložnost zate!

V okviru projekta DODAJ iščemo dve strastni mladinski delavki ali mladinska delavca, ki sta pripravljena_i sprejeti izziv in spreminjati svet okoli sebe. Ponujamo priložnost, da se z nami udeležiš brezplačnega usposabljanja na Finskem, se seznaniš s pomenom aktivne participacije mladih in naučiš, kako izvesti IDEATON, inovativno metodo za spodbujanje aktivnega državljanstva med mladimi.

Izobraževanje - Obvestila

TE ZANIMA PROSTOVOLJSKA IZKUŠNJA NA PiNI? IMAMO PRILOŽNOST ZATE!

  • 14 septembra, 2023

Z letošnjim letom ponovno odpiramo priložnost za nacionalno prostovoljsko aktivnost, ki bo eni srečnici ali srečnežu med 18. in 30. letom starosti omogočila neprecenljivo izkušnjo na PiNI. Prijave do 24. septembra 2023.

Dogodki - Obvestila

CAFÉ EVROPA: ZA DUŠEVNO ZDRAVJE

  • 13 septembra, 2023

V tokratnem Café Evropa se bomo v sproščenem vzdušju pogovorili o pomenu duševnega zdravja, zmanjševanju stigme ter o vlogi in pomenu podpore skupnosti, predvsem v primeru naravne katastrofe, ki je prizadela našo državo v minulih tednih. Naslovili bomo izzive in morebitne rešitve za dostop do duševnega zdravstvenega sistema in pomoči ter pomen samooskrbe in preventivnega delovanja. Z nami bodo Mirjana Palčič Bubnič, psihoterapevtka z dolgoletnimi izkušnjami tudi iz primarne preventive duševnega zdravja otrok in mladostnikov ter odraslih, Vida Drame Orožim, strokovna vodja Pro bono ambulante za ljudi brez zavarovanja ter bivša psihiatrinja in nevrologinja in Žan Papič, slovenski stand-up komik, voditelj, pisatelj in igralec, ki bo z nami delil nekaj osebnih vpogledov na področju duševnega zdravja.