Kategorije

Arhiv

Obvestila

MLADINSKA IZMENJAVA YOU(TH) GOT THE POWER: ODPRTE PRIJAVE!

  • 27 februarja, 2024

Te zanimajo teme, kot so demokracija, evropske vrednote in aktivna participacija? Pridruži se mladinski izmenjavi You(th) Got the Power, ki bo v Osijeku (Hrvaška), med 22. in 28. aprilom 2024.

Izobraževanje - Obvestila

UTRINKI DOGODKA SAMOPODOBA IN JAZ

  • 23 februarja, 2024

Na PiNI smo zadnji dve leti izvajali projekt CHLaYdoscope, s katerim smo preko inovativnega programa mentorstva in neformalnega izobraževanja pri delu podpirali mladinske vodje. Projekt smo pred kratkim zaključili z dogodkom Samopodoba in jaz, ki so ga soustvarile udeleženke trimesečnega usposabljanja in treninga na Portugalskem ter naši sodelavki.

Izobraževanje - Obvestila

ZAČELI SMO IZVAJATI PROJEKT ‘NURTURING THE WORLD CAN BE A JOB’

  • 15 februarja, 2024

V začetku tedna smo gostili partnerje našega novega projekta Nurturing the world can be a job. Kot že ime nakazuje, projekt temelji na že testiranem modelu praks v nevladnem sektorju, ki smo ga razvili v sklopu predhodnega projekta Social Innovators. Tokrat svojo dobro prakso nadgrajujemo skupaj s partnerji iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Črne gore in Albanije. 

Izobraževanje - Obvestila

VABIMO NA DELAVNICO ‘SAMOPODOBA IN JAZ’

  • 7 februarja, 2024

Kdo sem jaz? Kaj si želim? Kaj me jezi? Kaj vpliva name in zakaj je moje osebno ravnovesje pomembno v odnosu do širšega okolja? Če si star_a med 16. in 29. let, ne zamudi priložnosti za udeležbo na dogodku Samopodoba in jaz, mladim, kjer bomo naslovili pereče tematike in izzive, s katerimi se srečuješ. Želimo ti ponuditi možnosti za ustvarjanje ‘okna’ med lastno samopodobo in družbenim jazom preko različnih načinov izražanja. 

Izobraževanje - Obvestila

SPOZNAJTE JOVANO, KI S SVOJO KREATIVNOSTJO PRISPEVA H GRAFIČNIM DIZAJNOM PiNE

  • 5 februarja, 2024

PiNA se neprestano razvija in raste, zato velikokrat potrebujemo tudi podporo na različnih področjih. Kmalu bo eno leto, odkar smo v svojo ekipo sprejeli Jovano, ki s svojo kreativnostjo, energijo in svežino prispeva h grafičnim dizajnom, ki krasijo tako naša družbena omrežja, spletne strani, kot tudi plakatna mesta in promocijske materiale, ki jih prejmete številni med vami. 

Izobraževanje - Obvestila

ZAPIS PROSTOVOLJKE SIMONE, KI SE JE UDELEŽILA PROSTOVOLJSKE IZKUŠNJE V GRČIJI

  • 1 februarja, 2024

V sklopu PiNA Terminala mladim ponujamo možnost udeležbe na prostovoljskih aktivnostih in usposabljanjih v tujini. Izkušnje, ki jih mladi pridobijo z udeležbo na slednjih so izredno dragocene in veseli smo, ko v naš nabiralnik prejmemo tudi kakšen zapis naših prostovoljk in prostovoljcev. Z vami delimo čudovito besedilo, ki ga je o svoji izkušnji dvomesečne prostovoljske aktivnosti v Grčiji v okviru programa Evropske solidarnostne enote (ESE), v sklopu projekta Balkan Hotspot, pripravila Simona Poje. Gostila jo je organizacija United Societies of Balkans (U.S.B.).