Kategorije

Arhiv

Obvestila

PODPORA PROJEKTU “UREDITEV BASTIONA ZA IZVAJANJE KULTURNIH IN DRUGIH PRIREDITEV”

  • 18 junija, 2024

PiNA že vrsto let podpira vračanje javnih prostorov v domeno izvajanja javno relevantnih vsebin. Leta 2020 smo vstopili v skladišče Libertas in z izvedbo Festivala IZIS podprli prizadevanja različnih organizacij in posameznikov ter posameznic za pridobitev večjega prostora, namenjenemu izvajanju urbanih kulturnih in drugih vsebin.

Obvestila

KONEC ISIDORINE PROSTOVOLJSKE IZKUŠNJE

  • 12 junija, 2024

Pred kratkim se je prostovoljska izkušnja na PiNi zaključila za našo ESE prostovoljko Isidoro. Z nami je bila že drugič, saj je prvič prišla na prakso, tokrat pa na prostovoljsko izkušnjo. Hvaležni smo ji za vložen trud v delo, projekte in dogodke. Za konec smo ji zastavili nekaj vprašanj, njene odgovore pa delimo z vami.

Obvestila

NOVA KURATORKA FESTIVALA IZIS

  • 6 junija, 2024

Predstavljamo vam novo kuratorko IZISa, ki bo z nami soustvarjala tri edicije Festivala. Irena Borić bo s svojo inovativnostjo imela ključno vlogo pri oblikovanju in izvedbi kuratorskega programa.
Za boljše razumevanje ideje, zamisli in vizije, ki jo ima za Festival IZIS, smo ji zastavili nekaj vprašanj v zvezi z umetnostjo, kulturo in njenimi dosedanji izkušnjami v kuriranju.